Goedkoop voor kwaliteit

Goedkoop voor kwaliteit

Voordat ik mijn eigen website had, werkte ik fulltime voor een kledingmerk als ontwerpster. Al gauw begon het een succes te worden en heb ik mijn baan opgezegd en sindsdien heb ik nooit spijt gehad met mijn besluit. Ook heb ik mijn ervaring en kennis goed kunnen gebruiken en vervolgens kunnen toepassen op mijn huidige website.Ik heb niet vanaf het begin een inkomen gehad, dus heb ook wat risico’s moeten nemen in eerste instantie, maar gelukkig was mijn man Remco er voor ons en heeft hij mij gesteund.

Je vraagt je zeker af hoe het nu met mij gaat en of ik op dit moment kan leven van mijn site. Het antwoord is ja en dat komt dankzij de fijne samenwerkingen, die ik heb met verschillende merken, zoals ; Amazingkids.nl, Cbdwietolieshop.nl, Stayhealthy.nl, Rosfinance.nl en GSMparadise.nl. Ik neem alleen samenwerkingen aan waar ik honderd procent achter sta en zo heb ik bijvoorbeeld dat ik eerder kleren in de kast had hangen van  Noppies kinderkleding en pas later gecontacteerd ben door de klant Amazingkids.nl, voor een samenwerking. Ik ben heel tevreden over Noppies kinderkleding en mijn dochters zijn ook erg te spreken over de kleren en vooral de leuke modellen en verschillende kleuren.

Het is in het begin zeker niet makkelijk geweest om zo een drastische beslissing te nemen, om voor mezelf te beginnen, maar ik ben ervan overtuigd dat je naar je gevoel moet luisteren en je dromen moet waarmaken in je leven. Ik kon achteraf gezien ook heel makkelijk ervoor kiezen om voor mijn vorige baas te blijven werken, alleen merkte ik dat ik er geen voldoening meer uit kon halen en dat het tijd was om iets nieuws te beginnen. Ik wist in het begin alleen nog niet wat en nadat ik ontslag heb genomen, ben ik een tijdje alleen naar Italië gegaan, waar ik overigens ook familie had om rustig te kunnen nadenken over wat ik in de toekomst zou willen doen. Ik ben altijd al gek geweest op lekker eten en gezellig borrelen met vrienden en familie.Ik maakte graag elke avond een andere maaltijd klaar voor de hele familie en ook in het weekend, wanneer ik wat meer tijd had verschillende desserts.

Ook hebben wij vaak mensen over de vloer en dan maakte ik ook altijd met veel plezier allerlei soorten gerechten. Zodoende ben ik eigenlijk in Italië veel bezig geweest met lekker eten en aangezien mijn familie in Italië ook helemaal weg is van eten kon ik hun tips en ideeën goed gebruiken om mijn hobby nog beter uit te voeren. In Italië heb je ook heerlijke verse ingrediënten ,die het natuurlijk nog makkelijker maken om bijzondere gerechten te bereiden. Zo leerde ik veel tricks en culinaire geheimen van mijn oom Gianluca uit Toscana. De echte authentieke italiaanse smaak is verrukkelijk en kan je maar met weinig dingen vergelijken.Het idee om een blog te maken van mijn uit de hand lopende hobby, begon langzamerhand meer contour te krijgen.

Totdat ik op een dag mijn man Remco belde en tegen hem begon te vertellen, dat ik bijna zeker wist wat ik wilde gaan doen ; een blog beginnen over koken , recepten delen en nog veel andere leuke dingen, waarin ik mezelf kon zijn en mijn eigen tijden kon inplannen etc. Remco had eigenlijk al meteen een positieve reactie en steunde mij in al mijn ideeën en toekomstige plannen.